EL III ENCONTRE GENT GRAN DEL BAIX GIRONA 2019 SE CELEBRARÀ ENGUANY EN ELS POBLETS I REUNIRÀ A PERSONES D’ONDARA, BENIARBEIG, ELS POBLETS I EL VERGER

PHOTO-2019-03-12-14-50-12

 

La iniciativa se celebrarà el dissabte 6 d’abril i comptarà amb la participació de 400 persones

El dissabte 6 d’abril se celebrarà a Els Poblets el III Encontre Gent Gran del Baix Girona 2019; una iniciativa de germanor impulsada per Beniarbeig, Els Poblets, Ondara, i El Verger per a oferir a les persones majors d’aquests quatre pobles l’oportunitat de reunir-se, retrobar vells llaços socials, familiars i d’amistat. L’objectiu de la trobada és realitzar una diada de convivència mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva.

El III Encontre Gent Gran del Baix Girona va ser presentat aquesta setmana a l’Ajuntament dels Poblets amb la presència dels representants dels quatre municipis participants; Salvador Sendra, Alcalde dels Poblets que va exercir d’amfitrió; els Alcaldes del Verger, d’Ondara i de Beniarbeig, Basili Salort, José Ramiro i Vicente Cebolla; i el Regidor de Serveis Socials del Verger, Ximo Coll. Tots ells han fet una crida a la participació dels seus veïns i veïnes perquè puguen gaudir d’aquest encontre, que celebra la seua tercera edició, després de les trobades que van tindre lloc en 2017 en El Verger, i en 2018 en Beniarbeig.

La jornada se celebrarà en Els Poblets el dissabte 6 d’abril des de les 10 hores, i està previst que participen unes 400 persones (100 de cada municipi). El preu per persona serà de 3 euros, i cada població es farà càrrec del transport dels seus participants. Les inscripcions es podran realitzar com a màxim fins al 25 de març. En el cas d’Ondara, les persones que desitgen acudir al III Encontre Gent Gran en Els Poblets poden inscriure’s en la UDP (Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara), i també a la Casa de Cultura d’Ondara fins el dilluns 25 de març.

El programa del III Encontre Gent Gran del Baix Girona 2019 començarà amb la recepció a les 10 hores al Poliesportiu Municipal dels Poblets; a continuació es realitzaran les diverses activitats programades, entre les que destaquen activitats teatrals i musicals, entre altres. També s’oferirà un dinar de germanor i ball posterior.

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.