EL CENS PER A LES ELECCIONS GENERALS I AUTONÒMIQUES ES POT CONSULTAR A L’AJUNTAMENT D’ONDARA DE L’11 AL 18 DE MARÇ 2019

ayto8

Ondara, 12.03.19. D’acord amb la legislació vigent en matèria de règim electoral, el cens electoral corresponent a les eleccions a Corts Generals i a les Corts Valencianes del pròxim 28 d’abril pot ser consultat pel públic de l’11 al 18 de març a l’Ajuntament d’Ondara. En aquest mateix termini es podran presentar allí mateix reclamacions d’inclusió o exclusió.

Les llistes del cens electoral de cara a les eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril de 2019 es poden consultar de manera personal i individualitzada (seguint les lleis de protecció de dades) en les dependències de l’Oficina del Jutjat de Pau d’Ondara, situades a la planta baixa de l’edifici consistorial d’Ondara (plaça del Convent), de l’11 al 18 de març, amb horari de consulta de 10 a 14 hores.

Es recomana a les persones que resideixen a Ondara, especialment aquelles que hagen complit 18 anys després de les últimes eleccions i les que hagen canviat recentment de domicili, que consulten les llistes i presenten, en el termini esmentat, la reclamació pertinent sobre la seua inclusió o exclusió del cens electoral.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.