LA TERCERA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA” 2019 CULMINARÀ EL 29 DE MARÇ AMB LA CONFERÈNCIA D’ISRA GARCIA, EXPERT EN MOTIVACIÓ, INNOVACIÓ, MÀRQUETING I EMPRENEDORIA

Ondara 11.03.19. Aquest matí ha sigut presentada per Pedro Reig, especialista en Màrqueting i Negoci, i Ana Cotaina, tècnica ADL d’Ondara, la iniciativa amb què culminarà la tercera edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2019 (programa dirigit als emprenedors locals, que ha sigut organitzat des de 2016 pel departament de Promoció Econòmica Ajuntament d’Ondara que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro).

conferencia isra ondara activa (2)

Es tracta d’una jornada empresarial, oberta a empresaris de tota la Marina Alta i a la ciutadania en general, que comptarà amb la interessant conferència impartida per un dels “gurus” amb més renom internacional de l’actualitat: Isra García, autor, blogger, conferenciant, consultor, educador i emprenedor; expert en Motivació, Innovació, Màrqueting i Emprenedoria. La conferència es titula “Acción. Lo único que te separa de ser una persona imparable”. En la ponència, Isra García exposarà els principis que li han ajudat a ser imparable, sota la premissa “eixos que som imparables ho som en el nostre propi món. No competim amb ningú més que contra nosaltres. Mai sabem que farem, només sabem que estem forçats a actuar abans de reaccionar. Sóc imparable perquè no m’he deixat cap opció. Seràs imparable quan poses la teua vida en això per a ser-ho”. Una interessant ponència motivacional que va dirigida tant a empresaris com a la ciutadania en general, amb aplicacions en la vida diària de les persones.

La jornada empresarial se celebrarà el divendres 29 de març a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara. Començarà a les 9:15 amb les acreditacions i cafè; als 10 hores serà la presentació, i a les 10:30 s’impartirà la conferència d’Isra García. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar en l’enllaç següent:

https://www.enterticket.es/eventos/conferencia-isra-garcia-jornada-ondara-activa-818903

Des de l’organització de la conferència d’Isra Garcia es realitzarà un concurs en xarxes socials; les persones que compartisquen la publicació de Facebook de la Veu d’Ondara sobre l’esdeveniment del divendres 29 de març, i s’hagen inscrit a la jornada, participaran en el sorteig d’una consultoria privada de 20 minuts amb Isra Garcia.

LIGERO-WEB-ISRA-GARCIA

SOBRE ISRA GARCIA (PONENT):

· Ha format part dels 16 integrants del programa “Best Thinkers” per a Social Media Today (Nueva York),plataforma web referència mundial en innovació digital i Social Mitja.

· Nomenat com un dels top 20 social media bloggers per Solomon McCown, reconeguda firma nord-americana de RRPP.

· La persona en Twitter amb més seguidors del sector de RR.PP a Espanya.

· El seu blog en parla hispana sobre innovació disruptiva, Internet, màrqueting, nova economia, transformació digital, lideratge, lifestyle, productivitat i canvi, registra més de 90.000 visites mensuals.

· Escriu setmanalment per a Expansión en el seu blog personal – professional, “Economía Disruptiva“.

· Columnista setmanal en The StartUp.

· Creador i autor del llibre Human Media (RCA, 2014).

· Autor del llibre Mapmakers (Penguin Random House – Conecta, 2015).

· Autor del llibre Burning Man Quest (Auto-editado, 2015)

· Creador i autor del llibre Ultra-productividad el método. (Planeta – Alienta Editorial, 2016)

· Coautor del llibre Inconformistas, junt amb Josef Ajram. (Planeta – Alienta Editorial, 2016)

· Coautor del llibre Marketing Digital para Dummies (Sello para Dummies).

Publicado en Actualitat, AFIC.