CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE TENNIS TAULA D’ONDARA- 10 MARÇ 2019

C.E. Esport Viu Ondara 1-5 ASSA Alicante

El passat diumenge s’enfrontaren el C.E. Esport Viu Ondara contra el ASSA Alicante, equip que demostra que qualsevol obstacle físic en aquest esport no impedix realitzar-lo i disfrutar-lo. Pel que fa a Hèctor Estela va jugar dos partits, en ells va fer el possible per guanyar però en el moments importants de cada partit es va posar nerviós i no va saber desplegar el joc que ens té acostumats en cada entrenament. Pel que fa a Alex Serra va jugar dos partits, en el primer degut a jugar contra un Domingo Penalva amb cadira de rodes fea que les tretes de Alex debíen de ser llargues, aixo va fer no rendir al seu nivell degut a desconeixer-ho, però a la segona partida es va desfer del rival amb un 3-1 al marcador on va portar el deliri als assistents amb punts de gran bellesa. Pel que fa a Alexandre Marrozzo, va jugar un partit on va desplegar el joc que ens te acostumats, amb confiança i molta personalitat però no va ser possible ja que el rival va ser millor. I per últim va jugar Manu Capdevila un partit on no va treure el joc que sol fer i que maravilla a cada lloc on va l’equip a jugar, li va faltar un poc de paciència en el punts, pegantli molt fort a la pilota sense fixar-se en quin efecte venia la pilota, i no madurant la jugada en cada punt.

Pròxim encontre ens desplaçarem a la Vilajoiosa, partit vital ja que anem empatats a punts i podríem superar-los en la classificació.

1. Foto equip: Alexandre Marozzo, Hector Estela, Alex Serra, Manu Capdevila i Victor Pellicer, nou entrenador del C.E. Esport Viu Ondara.

cof

2. Foto d’un punt del partit jugat per Hector Estela.

sdr

Publicado en Esports.