MÉS DE 200 PARTICIPANTS AHIR EN LA XVIII TROBADA DE BOIXETS VILA d’ONDARA

Ondara, 11.03.19. Unes de les activitats més arrelades i tradicionals del mes de març, i que Ondara va acollir ahir en la seua 18a edició, van ser les relacionades amb l’art de fer boixets. La XVII Exposició de Boixets es va ubicar al Prado, igual que la XVIII Trobada de Boixets Vila d’Ondara, que va estar organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’Associació de Boixets d’Ondara.

associacio boixets ondaraexposicio boixets

Més de 200 persones, vingudes de tots els punts de la Comunitat Valenciana, es van congregar al Prado durant tot el matí per a compartir l’art de fer boixets, i per a concloure, van gaudir d’un dinar de germanor. A la trobada de Boixets Vila d’Ondara van assistir participants de Xirivella, Alfara del Patriarca, Ondara, Teulada, Poble Nou de Benitatxell, Canals, El Verger, Carlet, Dénia, Ibi, Oliva, Cullera, Silla, Gata de Gorgos, Moraira, La Xara i Pedreguer. Junt amb les taules i cadires instal·lades per l’Ajuntament al Prado, també es van ubicar 12 parades per a la venda d’artesania i material per a fer boixets, que van arribar a Ondara des de distints punts. Les persones assistents van quedar molt satisfetes amb l’organització d’aquesta trobada.

paradesparticipants boixets (1)

La Regidora de Cultura i d’Igualtat, Raquel Mengual, ha agraït la seua presència a tots els/les participants en la Trobada. Tant Raquel Mengual com l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, van acudir ahir a visitar aquesta Trobada. D’altra banda, ahir, i aprofitant que aquesta activitat va congregar al centre d’Ondara a centenars de persones, la Comissió Soledat 2019 va instal·lar al Prado una barra per a oferir pastes, xocolate i cafè durant tot el matí.

participants boixets (2)participants boixets (3) participants boixets (4) rifa boixets (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.