CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 9 MARÇ 2019 – PREBENJAMÍ A

DSC_0070 DSC_0042

Prebenjamí A – Penya La Marina Xàbia

El primer partit disputat aquest dissabte matí va enfrontar el nostre prebenjamí de segon any entrenat per Arturo Quirós amb l’equip de la Penya de la Marina de Xàbia. El partit va començar molt igualat i amb molta intensitat, fet que provocava atacs continus dels dos equips, mentre que poc a poc, el mig de camp va ser guanyat pels nostres jugadors i això fa ver inclinar-se el partit al nostre costat, arribant al descans amb avantatge al marcador. Però els de xàbia son molt bon partit i la xerrada de Arturo avisava als nostres que encara quedava molt de partit, així que a seguir jugant com si zero a zero s’anara. Físicament el fet de tenir més canvis a la banqueta, la bona actuació dels nostres porters i l’efectivitat de cara a porteria van decidir el partit pels nostres. A seguir jugant i aprenent.

Publicado en Esports.