ESPECTACULAR CONCERT DE LES FEMMES – MORE THAN JAZZ A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

* Fotos: FotoEstudi Chesa* 

Ondara, 11.03.19. En l’apartat cultural del cap de setmana, va destacar especialment el dissabte passat 9 de març la celebració del concert de Les Femmes – More than jazz, en el que els melòmans van poder gaudir de l’excel·lent interpretació d’aquest grup, Les Femmes, integrat per quatre intèrprets valencianes (una d’elles és d’Ondara: Ana Moreno, flauta solista) amb una llarga experiència artística i docent. El concert es va celebrar a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, amb una alta assistència de públic.

les femmes 2 (3) les femmes 2 (4)

* Fotos: FotoEstudi Chesa* 

La seua proposta va ser un viatge molt original i íntim, entre la música clàssica i el jazz. Amb la col·laboració d’IbizaVersa, va ser un concert de Just4you Music Solutions, i va estar organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

les femmes 2 (1)les femmes 2 (2)

* Fotos: FotoEstudi Chesa* 

 les femmes 2 (5) les femmes 2 (6)

Publicado en Actualitat, Cultura.