L’ALUMNAT DELS PFQB REALITZA UN CURS DE PRIMERS AUXILIS I UN TALLER DE NOVES TECNOLOGIES

 

Ondara, 11.03.19. Dimecres passat 6 de març, l’alumnat del PFQB «Ocupació Domèstica» de l’Ajuntament d’Ondara va compartir la jornada amb el PFQB d’Activitats Auxiliars de Jardineria del MASSMA. Van gaudir de dues activitats:

imageimage (1)

1a) Curs Bàsic de Primers Auxilis oferit per la Creu Roja a les aules del PFQB «Ocupació Domèstica», a l’Ajuntament d’Ondara. Hi ha hagut una primera part més teòrica i altra més pràctica, on han pogut gaudir de l’experiència de fer una RCP, reanimació cardiopulmonar, i l’aprenentatge de tot el protocol a seguir davant d’una emergència.

image (2)

2a) Taller sobre l’ús adequat de les Noves Tecnologies en la Casa de la Cultura del Verger; un taller impartit per Liliana Cardona, psicòloga de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de la MASSMA sobre l’ús adequat de les Noves Tecnologies. Amb l’objecte de conscienciar de la importància del que publiquem a les nostres xarxes socials i la possible repercussió en la recerca d’ocupació. En els dies que corren, els reclutadors de les empreses utilitzen aquesta ferramenta per a elaborar un perfil dels candidats o candidates al lloc de treball. Igualment, s’han treball aspectes relacionats amb la privadesa de les dades i la vulnerabilitat de les mateixes a les xarxes. Han fet “egosurfing” , amb la finalitat de prendre consciència de la dimensió de la realitat i la imatge que podem arribar a projectar de nosaltres mateixos.

Des del PFQB «Ocupació Domèstica» de l’Ajuntament d’Ondara es valora la jornada com molt productiva.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.