EMOTIVA PRESENTACIÓ DE LA MOSTRA “ONDARA, EN TU M’INSPIRE” DE LA PINTORA D’ONDARA ROSA GAVILÀ VITA

rosa gavila presentacio (1)rosa gavila presentacio (2) rosa gavila presentacio (3)rosa gavila presentacio (4) rosa gavila presentacio (5) rosa gavila presentacio (7)

Ondara, 04.03.19. Divendres passat, pintora ondarenca Rosa Gavilà Vita va realitzar la presentació de la seua exposició “Ondara, en tu m’inspire” a la Casa de Cultura d’Ondara. En una sala d’actes plena de públic, Rosa Gavilà va donar a conèixer, amb un projector, els detalls de les obres que s’emmarquen en aquesta mostra, i que es poden presenciar a la Casa de Cultura fins al 31 de març. La seua exposició es compon d’obres que recreen llocs i racons d’Ondara. Van ser moltes les persones que van participar en la inauguració d’aquesta exposició i van expressar d’aquesta manera el seu afecte i respecte per aquesta artista local. En l’acte, la Regidora de Cultura i Igualtat, Raquel Mengual, va destacar amb afecte la gran aportació d’aquesta pintora ondarenca a l’art i la cultura local.

* Fotos Txin Javier Ruiz*

fotos txin rosa gavila (4)fotos txin rosa gavila (5)

fotos txin rosa gavila (1)fotos txin rosa gavila (3)

* Fotos Txin Javier Ruiz*

fotos txin rosa gavila (6)fotos txin rosa gavila (7)

fotos txin rosa gavila (8)

* Fotos Txin Javier Ruiz*

Aquesta interessant mostra pictòrica es podrà visitar a la sala d’actes de la Casa de Cultura d’Ondara en horari de 9 a 14 i de 16 a 21 hores de dilluns a divendres, fins a finals del mes de març. L’exposició “Ondara, en tu m’inspire ” de Rosa Gavilà Vita està emmarcada en la programació elaborada per la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de març 2019.

Cal indicar que l’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria d’Igualtat, va commemorar l’any 2016 el Dia Internacional de la Dona amb la celebració d’un homenatge a la pintora Rosa Gavilà Vita (Ondara, 1943) com a dona destacada d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.