200 PERSONES VAN PARTICIPAR AHIR EN LA POPULAR CAMINATA A SEGÀRIA ORGANITZADA PER LA REGIDORIA D’IGUALTAT

Els actes del cap de setmana van incloure el dissabte el concert solidari «Blau Gospel»

Ondara, 04.03.19. La Regidoria de Cultura i d’Igualtat d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va organitzar ahir diumenge 3 de març la tradicional caminada per la igualtat a Segària. Més 200 persones d’Ondara van participar en la caminada, que els va portar des de la Plaça Major fins al Parc Públic de Segària, a uns 3 quilòmetres de la localitat. Allí van esmorzar, i posteriorment, van tornar a peu a Ondara. A la caminada per la igualtat van assistir persones de totes les edats, xiquetes, xiquets, dones i homes, en una jornada que es va desenvolupar amb un ambient distés i amb un temps plenament primaveral.

bdr

El cap de setmana va comptar el dissabte a la vesprada amb una altra interessant proposta; el concert solidari Blau Gospel, que va aconseguir omplir l’Auditori Municipal d’Ondara amb un esdeveniment que va aconseguir menjar per a persones necessitades, ja que a l’entrada es depositava un quilo o litre d’aliment. Aquest concert va estar organitzat per Extiende tu mano i La Trinitat Església Baptista, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

bty

Publicado en Actualitat, Cultura.