L’EQUIP ALEVÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ÉS EL SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC DE GALOTXA

 alevi ondara plata (2)  benjami ondara 4t (1)

L’equip benjamí d’Ondara va aconseguir un meritori quart lloc en la final autonòmica

Ondara, 04.03.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir diumenge 3 març en la fase final autonòmica dels XXXVII JECV de modalitat “Galotxa” que es va celebrar al carrer de pilota de Montserrat (València).

Dos equips de l’Escola d’Ondara van aconseguir classificar-se per a la fase final autonòmica. L’equip benjamí d’Ondara va estar compost ahir per Dani Serra, Joan Garrido, Uxue Arbona i Izan García, i va aconseguir una meritòria quarta plaça autonòmica, després de jugar la semifinal contra Almassora i la final per la tercera posició contra Massamagrell.

benjami ondara 4t (2)

L’equip aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Andreu Mullor i José Mengual, va aconseguir vèncer en la semifinal protagonitzant una gran partida contra Vilareal, i va passar a disputar la final contra l’equip de Montserrat. Finalment no van aconseguir vèncer en l’emocionant final, però van aconseguir la plata autonòmica en aquesta modalitat.

alevi ondara plata (1)alevi ondara plata (3)

alevi ondara plata (4)

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a tots els pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara que van participar en la fase final autonòmica de galotxa, així com als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes.

Publicado en Actualitat, Esports.