ONDARA VA ACOLLIR UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT DEL PRADO DE LA TERRA I ARTESANIA EL PASSAT 2 DE MARÇ

mercat prado 3 març taller ca paquitina

Joves músics de la UMO (Irene Sala, Marcos Ventura i Sara Gessed) van oferir una gran actuació emmarcada en aquest esdeveniment

Ondara, 04.03.19. Dissabte passat 2 de març va tindre lloc, com cada primer dissabte de mes (des del passat octubre), el Mercat del Prado de la terra i artesania. Un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i l’Ajuntament d’Ondara, per a dinamitzar l’activitat comercial, turística i d’oci a Ondara, que se celebrarà novament el 6 d’abril i 4 de maig. Dissabte passat van ser moltes les persones que es van acostar per a gaudir de les propostes que s’oferien al Prado.

Va haver-hi parades de comerç de proximitat muntades per l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACO) d’Ondara, i també va tindre lloc la visita guiada al patrimoni local i el taller relacionat. A més, es va oferir el taller “I Prepara el teu recapte per a Pasqua” a càrrec de Ca Paquitina. En l’apartat musical, els joves músics de la Unió Musical d’Ondara Irene Sala (guitarrista), Marcos Ventura (violoncel·lista) i Sara Gessed (cantant) van oferir un espectacular concert dins del Prado, que va estar organitzat per la Regidoria de Cultura.

concert joves umo (8)concert joves umo (20)

activitats infantilsconcert joves umo (3)

A més, el Mercat del Prado es va complementar amb diverses activitats dirigides a públic infantil i familiar i jocs tradicionals, a càrrec de la Comissió Soledat 2019.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.