CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 23 FEBRER 2019

BENJAMÍ

PEDREGUER 27 – 45 EE ONDARA

Aquest dissabte els benjamins ens vam desplaçar al poble veí Pedreguer, per disputar el primer partit de la segona volta. Anàvem conscienciats en que en l’anterior enfrontament ens havien guanyat, no obstant, havia segut de poca diferencia i el partit havia estat molt renyit. Així que nosaltres anàvem com sempre, a per totes.

Un molt bon començament de l’Ondara deixava una diferencia de 2-14 a favor de l’equip visitant en el primer període. Els següents varen estar més igualats però amb poc acert per part dels dos costats. I amb moments que el Pedreguer dominava l’atac ja que varem estar varies vegades bona estona en el camp contrari perquè aquests tiraven i agafaven el rebot per la clara diferencia d’altura que ens duien.

A banda d’aquests xicotets detalls, varem estar molt atents a la defensa i varem pressionar prou a l’equip contrari aconseguint molts robatoris de pilota els que feien que el nostre atac fora rapit i fluït. Cosa que marcava clarament la diferencia en el marcador.

IMG-20190219-WA0046IMG-20190219-WA0039

IMG-20190219-WA0004IMG-20190219-WA0041

IMG-20190219-WA0024IMG-20190219-WA0023

IMG-20190219-WA0038IMG-20190219-WA0029

IMG-20190219-WA0043 IMG-20190219-WA0028

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 50 – 53 DÉNIA BASQUET 08

El passat dissabte el nostre equip aleví s’enfrontava a l’equip de Dénia per a disputar el partit de la jornada. El partit va començar amb una defensa molt bona per part dels nostres aconseguint deixar casi sense punts a l’equip visitant i aconseguint una xicoteta avantatja en el marcador. En el segon quart, es baixà el nivell defensiu considerablement permetent tirs exteriors que varen fer que el marcador s’ajustés per a la resta del partit. A l’últim quart i amb tot per decidir, hi hagué un intercanvi de cistelles per parts del dos equips posant molt interessant el desenllaç de l’encontre, llàstima que els nervis pogueren amb els nostres jugadors i van permetre que els visitants aconseguiren la victòria per un ajustat marcador de 50 – 53. Felicitar als jugadors per la millora en el seu joc i continuar animant per a seguir aprenent.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

CB.ONIL44-34 EEM ONDARA

El darrer diumenge tota la comitiva es va desplaçar cap a Onil per disputar l’últim partit de la primera volta. El partit va ser com de costum, començant amb poca concentració i volent arreglar-ho amb jugades individuals. El rival no era de la mateixa entitat com els altres equips que fins ara ens havíem enfrontat. Tot i això l’equip d’Onil no va desaprofitar el mal començament de les nostres. El partit es va posar amb 20 punts per baix i les nostres van traure la seua ràbia de costum en els últims dos quarts però ja era massa tard. Aquests equips no son equips per confiar-se i no valen les excuses. Esperem que en la segona volta de la lliga aquest equip surti més concentrat i pugui guanyar algun partidet. Ànim equip.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 53-13 CB IFACH CALP

Partit sense massa història el que va disputar l’infantil masculí davant un equip que es pressuposava que no donaria massa guerra vista la classificació. A més, els rivals es presentaren en 6 jugadors no arribant a complir la norma passarel·la de ser mínim 8 jugadors per disputar el partit. Tot i aquesta circumstància i sabent que per incompliment de la norma se’ns donava el partit guanyat, els nostres no pensaren en això i eixiren a per totes des del minut 1. Durant tot el partit es va veure la clara diferència entre ambdós equips en totes les facetes del joc i prova d’açò va ser que els nostres al minut 1 després del descans varen tancar marcador. A pesar d’això els nostres continuaren treballant sense relaxació i pensant en futurs partits i l’encontre va servir per donar minuts a tots els integrants i recuperar confiança i sensacions.

IMG-20190223-WA000320190223_121110

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 39 – 29 CD PAIDOS DENIA

Aquest dissabte disputaven en casa, el nostre cadet femení, un partit importantíssim en el qual els dos equips es jugaven la primera plaça de la classificació i mantindres invictes. El partit va anar molt igualat aconseguint les d’Ondara xicotetes avantatges de fins a 5 punts. No va ser fins a l’últim quart on les locals estigueren més encertades en atac mantenint una gran intensitat defensiva i aconseguiren així distanciar-se en el marcador i sentenciant el partit.

Una gran victòria que dona el lideratge a les ondarenques que a pesar d’algunes baixes, realitzaren un molt bon partit.

CADET MASCULÍ

Partit aplaçat vs Benifaió

JUVENIL

JUNIOR MASCULÍ:

DON BOSCO 54- 37 EE ONDARA

El diumenge per la vesprada els juniors es desplaçaren fins al col.legi dels Salesianos de València per disputar un bon partit. El nivell de joc entre el dos equips fou molt igualat al llarg de tot l´encontre però la gran falta d´encert en tirs relativament senzills feu que el marcador final marcara una diferència que no es vegé en la pista.

Molt bona actitud dels ondarencs que desenvoluparen una defensa molt bona i gaudiren del partit. Els nostres jugadors tenen molt de bàsquet en les seves mans i de segur ho acabaran demostrant.

Publicado en Esports.