CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – DIMARTS 19 FEBRER – CADETS ONDARA – PEDREGUER

DSC_0015 DSC_0007

Aquesta setmana ha sigut de descans a la federació de futbol en les categories inferiors, però el passat dimarts varem poder disfrutar amb el partit ajornat entre els equips cadets de Pedreguer i d’Ondara. Els nostres cadets, dirigits per Borja Serrano, s’enfrontaren a un dels millors equips de la categoria dirigits per Alex Gayà. Però el partit va començar ficant-se del nostre costat gràcies a un gol al minut 4 del migcampista Alejandro Mohedano, en una jugada de combinacions que va sorprendre als de Pedreguer. A partir d’eixe moment, la qualitat i velocitat dels jugadors de Pedreguer van fer que agafaren el control del partit fins que arribà el gol de l’empat al minut 20 i s’avançaren en el marcador en el 26. Els de Pedreguer hagueren pogut augmentar la distància, però es va trobar a un Adrian molt inspirat a la porteria en la primera part i a Pau que en va salvar més d’una a la segona. Ara bé, encara que tenien el marcador en contra, els cadets d’Ondara van seguir pressionant la eixida de baló dels de pedreguer i van intentar jugar en curt per avançar línies, el resultat no ho representava però el joc dels nostres era fluid. Arribà el descans després d’haver jugat una molt bona part.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, un partit igualat on els nostres es vàren multiplicar i els nostres van aconseguir empatar el partit, però els d’Alex es van tornar a avançar a només 4 minuts del final. Si la reacció natural haguera sigut baixar el braços, no va ser així, Nadal va seguir lluitant fins que en una de les seves carreres, va provocar un penal que suposava l’empat ja amb el temps complit, però sempre queden uns pocs minuts, que van ser suficients per fer un últim gol ja en temps de descompte que va significar la victòria dels ondarencs. Gran partit per part dels dos equips i molt bon comportament dels jugadors.

 * CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA *

Publicado en Esports.