LA CASA DE CULTURA D’ONDARA VA ACOLLIR EL DIVENDRES LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «LA (IN)FERTILIDAD DEL ALMA»

infertilidad del alma presentacio (4)infertilidad del alma presentacio (3)

Ondara, 25.02.19. Divendres passat 22 de febrer, emmarcada en la programació mensual que proposa la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, va tindre lloc la presentació del llibre “La (in)fertilidad del alma” d’Antonia González, Gabriela Cunha i Silvia Montero. L’esdeveniment literari es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara, i va comptar amb la introducció i presentació a càrrec de l’escriptor ondarenc i gerent de la Macma, Jovi Seser, i amb la participació de les autores Toñi Gonzalez, Silvia Montero i Gabriela Cunha.

infertilidad del alma presentacio (8)infertilidad del alma presentacio (6)

“La (in)fertilidad del alma” és el relat de dues dones que et permetrà sentir des del caliu de la vida bategant en un embrió fins al fort colp d’un diagnòstic d’infertilitat. Una història real de vida, somnis congelats, amor i mort. D’esperes que desesperen.

infertilidad del alma presentacio (7)infertilidad del alma presentacio (5)

https://www.lainfertilidaddelalma.com/

Després de molts mesos d’esforç, ganes, il·lusió i preparació, Naix el nostre bebè! I clar, no podem estar més contentes.

Coincidint amb l’equinocci de Primavera, posem a la venda nostre primer llibre.

Una història real de dues dones que et portarà a sentir des del caliu de la vida bategant en un embrió, fins al fort colp d’un diagnòstic d’infertilitat.

De les seues pròpies experiències i de les seues ferides sorgeix un Mètode, una manera diferent d’exercir les seues professions, de fusionar cos, ment i ànima.

A més, trobaràs TESTIMONIS REALS de dones a qui hem acompanyat en el seu camí de busca personal.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.