L’AJUNTAMENT D’ONDARA EXPEDIRÀ DES D’AVUI DILLUNS 25 DE FEBRER EL CARNET JOVE

carnet valid poster

Ondara, 22.02.19. L’Ajuntament d’Ondara s’ha adherit al programa “Carnet Jove” de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), segons ha anunciat l’Alcalde i responsable de la Regidoria de Joventut, José Ramiro. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Ondara podrà expedir a partir d’ara el Carnet Jove de l’IVAJ, que es gestionarà des del departament de Joventut – Centre d’Informació Juvenil (que actualment es troba a la Casa de Cultura, a l’espera de la creació de l’Espai Jove). José Ramiro ha explicat que a partir de hui dilluns 25 de febrer, l’Ajuntament d’Ondara comença ja a expedir el Carnet Jove. Un tràmit que es realitzarà a la Casa de la Cultura de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores de dilluns a divendres. A més, hi haurà una atenció personalitzada (en cas de no poder acudir de forma presencial) contactant amb el correu electrònic joventut@ondara.org. Els requeriments per a obtindre el carnet jove són tindre entre 14 i 30 anys i abonar la taxa de 8.40 euros. El carnet tindrà una validesa de 2 anys.

Amb l’adhesió de l’Ajuntament d’Ondara al Carnet Jove, des de l’Ajuntament s’ha adquirit el compromís de fixar unes condicions especials favorables d’accés o utilització per als / les joves titulars del carnet, en tots els actes culturals i esportius que s’organitzen des de l’Ajuntament, amb un descompte del 10% en la piscina municipal, sala de fitness i pista de pàdel; en els cursos de cultura, i les escoles esportives municipals.

A més, amb el carnet jove es podran obtindre una sèrie d’avantatges tant en àmbit estatal com a europeu. El carnet jove té com a objectiu facilitar a tots els joves la seua mobilitat i intercomunicació, així com possibilitar el seu accés, mitjançant l’articulació de determinats avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants. En aquest enllaç es poden consultar tots els descomptes i avantatges que proporciona el carnet jove: https://www.ivaj.gva.es/va/descuentos

Des de l’IVAJ es facilitarà, a través de la Xarxa d’Informació Juvenil de la Comunitat Valenciana, la distribució de la informació i del material promocional emès pels serveis municipals en suport informàtic; es donarà d’alta a l’Ajuntament d’Ondara en la base de dades del programa del Carnet Jove; es publicarà en la web de l’IVAJ els descomptes de l’Ajuntament, i es proporcionarà distintius del Carnet Jove a totes les dependències municipals adherides.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.