“ONDARA DÓNA LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA, ENS AJUDES?”, UNA INICIATIVA PER A ENGALANAR ELS ARBRES DEL PRADO

cartell ganxet 2

Ondara, 21.02.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha impulsat una bonica iniciativa per a donar un nou ambient i decorar els arbres dels voltants del Prado, de cara a aquesta primavera. Es tracta de la proposta “Ondara dóna la benvinguda a la primavera, ens ajudes?”.

Es busquen persones aficionades al ganxet per a guarnir amb les seues obres els arbres de la contornada del Prado. La intenció és que els treballs realitzats en ganxet decoren la zona de cara a la celebració, el 6 d’abril, de la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara, que tindrà lloc en aquesta ubicació, coincidint a més amb el concert de Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba el 6 d’abril a la Plaça de Bous.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha animat a aquelles persones a qui els agrade fer ganxet perquè participen i col·laboren en aquesta acció artística i decorativa. Per a això, des de la Regidoria de Cultura se’ls facilitarà la llana en realitzar la inscripció. La inscripció es pot realitzar des d’ara a la Casa de Cultura d’Ondara, i els treballs realitzats amb ganxet s’hauran de portar com a màxim l’última setmana de març (es poden anar portant abans, quan es tinga realitzat el ganxet). Tota ajuda, de qualsevol localitat, és benvinguda!

Publicado en Actualitat, Cultura.