La Xarxa Jove aposta pel talent de les joves promeses de la Marina Alta

* Nota de premsa i fotos MaCMa *

La Xarxa Jove aposta pel talent de les joves promeses de la Marina Alta

Les finals del concurs comarcal de talents tindran lloc els dies 23 i 31 de març a Pego i a Pedreguer, respectivament

 

IMG_20190221_102158
El proper dissabte 23 de març –Espai Veïnal de Pego, 19 hores– i el diumenge 31 de març –Espai Cultural de Pedreguer, 19 hores– tindran lloc les finals del concurs Jóvens Promeses organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta, tal com han explicat la regidora de Joventut de Pego, Rebeca Banyuls, i la regidora de Joventut de Benissa, Carol Ivars, les quals han explicat que l’acte del dissabte 23 estarà dedicat a les modalitats de cantautors i balls urbans, mentre que la de diumenge 31 estarà focalitzada en la categoria de curtmetratges. El premi al millor candidat o candidata en cada modalitat és de 250€ tal com s’indicà a les bases que presentaren des dels Centres d’Informació Juvenil de la comarca en el darrer tram de 2018.

IMG_20190221_101112(2)
Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com ha matisat el president de l’organisme i alcalde d’Ondara José Ramiro, es valora molt positivament que després de dos anys de funcionament de l’entitat aquesta s’haja consolidat i haja posat en valor alhora la importància de desenvolupar polítiques conjuntes entre els municipis de la comarca. D’altra banda, el regidor de Joventut de Teulada Daniel Ibanco ha assenyalat la satisfacció d’haver refermat i consensuat des de tots els grups polítics un model d’entitat focalitzada en la joventut de la comarca. No debades, aquesta nova intervenció del concurs de talents es plantejà per promoure i impulsar la dinamització i estimulació dels joves i les joves de la Marina Alta i alhora facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent.

 

* Nota de premsa i fotos MaCMa *

Publicado en Actualitat, Associacions.