L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONCEDEIX LES AJUDES AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS (CURS 2017-18)

Ondara, 21.02.19. L’Ajuntament d’Ondara, en Junta de Govern Local, ha acordat concedir una ajuda de 150 euros als estudiants que s’havien presentat a la convocatòria d’ajudes de transport per a aquells que cursen estudis fora del municipi, durant el curs 2017-2018.

10 alumnes havien presentat la sol·licitud, i finalment, es beneficiaran d’aquestes beques de transport 9 alumnes (tan sols una de les sol·licituds ha sigut denegada per no complir els requisits de les bases). Aquestes beques de 150 euros seran ara ingressades als beneficiaris.

L’Ajuntament d’Ondara destinarà d’aquesta manera un total de 1.350 euros al pagament de les ajudes. Cal recalcar que el finançament d’aquestes ajudes es feia amb càrrec al pressupost de l’Ajuntament d’Ondara, on s’havia destinat una consignació màxima de 5.000 euros; motiu pel qual, no s’ha esgotat la partida prevista, i s’espera que per a pròximes edicions d’aquesta convocatòria, existisca un nombre més gran de sol·licituds presentades.

Les subvencions de transport van ser convocades a l’octubre de 2018, i anaven destinades als estudiants d’Ondara que hagueren cursat estudis reglats d’ensenyaments no obligatoris fora del propi municipi pertanyents al curs 2017/2018 (estudis universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior). La Instrucció del procediment s’ha dut a terme per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa). Realitzades les comprovacions, es va elevar proposta perquè la Junta de Govern Local aprovara la concessió de l’ajuda corresponent, i el passat 14 de febrer va ser aprovada la concessió en Junta de Govern.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.