LA CAMINADA PER LA IGUALTAT A SEGÀRIA SERÀ EL DIUMENGE 3 DE MARÇ

 

caminem per la igualtat

La XVIII Trobada de Boixets es realitzarà el diumenge 10 de març al Prado

19.02.19. La Regidoria de Cultura i d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, torna a proposar en la seua programació del proper mes una de les activitats més consolidades del mes de març; es tracta de Caminada per la Igualtat a Segària, que se celebrarà el diumenge 3 de març de 2019. Una cita que tindrà l’eixida a les 9:00 hores des de la Plaça Major, per a recórrer diversos carrers de la localitat abans d’ascendir a Segària i esmorzar allí (tiquet per a l’esmorzar, 2 euros. Les inscripcions es poden realitzar a la Casa de Cultura d’Ondara). Raquel Mengual ha animat totes les veïnes i veïns d’Ondara, dones i homes, de totes les edats, que participen en aquesta activitat.

bty

Caminata 2018

D’altra banda, una altra activitat molt arrelada en el mes de març, que Ondara acull des de fa ja 18 anys, és la relacionada amb l’art de fer boixets, que se celebrarà en aquesta ocasió el diumenge 10 de març. La XVII Exposició de Boixets s’ubicarà al Prado, igual que la XVIII Trobada de Boixets Vila d’Ondara. Des de les 10 fins a les 14 hores es congregaran al Prado persones vingudes de tots els punts de la Comunitat Valenciana. Les inscripcions per al dinar es poden realitzar a la Casa de Cultura. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Boixets d’Ondara.

trobada boixets (14)

Publicado en Actualitat, Cultura.