LA PINTORA D’ONDARA ROSA GAVILÀ VITA EXPOSARÀ A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA DE L’1 AL 31 DE MARÇ

cartelll rosa gavila

La seua exposició es titula “Ondara, en tu m’inspire”

Ondara, 19.02.19. La pintora ondarenca Rosa Gavilà Vita exposarà les seues obres a la Casa de Cultura d’Ondara de l’1 al 31 de març. La seua exposició es titula “Ondara, en tu m’inspire” i es compondrà d’obres en què es recreen llocs i racons d’Ondara. Aquesta interessant mostra pictòrica amb sabor local es podrà visitar a la sala d’actes de la Casa de Cultura d’Ondara en horari de 9 a 14 i de 16 a 21 hores de dilluns a divendres. La inauguració tindrà lloc el divendres 1 de març a les 19 hores a la Casa de Cultura.

L’exposició “Ondara, en tu m’inspire” de Rosa Gavilà Vita està emmarcada en la programació elaborada per la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de març 2019.

Cal recordar i destacar que l’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria d’Igualtat, va commemorar l’any 2016 el Dia Internacional de la Dona amb la celebració d’un homenatge a la pintora Rosa Gavilà com a dona destacada d’Ondara. Rosa Gavilà Vita (Ondara, 1943) després de viure a França, on va aprofundir en el món de l’art, ha impartit classes de pintura en la població i s’ha dedicat a la restauració d’art.

Publicado en Actualitat, Cultura.