CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 16 FEBRER 2019

IMG-20190216-WA0003 IMG-20190216-WA0002

BENJAMÍ

PEDREGUER 27 – 45 EE ONDARA

Aquest dissabte els benjamins ens varen desplaçar al poble veí Pedreguer, per disputar el primer partit de la segona volta. Anàvem conscienciats en que en l’anterior enfrontament ens havien guanyat, no obstant, havia segut de poca diferencia i el partit havia estat molt renyit. Així que nosaltres anavem com sempre, a per totes.

Un molt bon començament de l’Ondara deixava una diferencia de 2-14 a favor de l’equip visitant en el primer període. Els següents varen estar més igualats però amb poc acert per part dels dos costats. I amb moments que el Pedreguer dominava l’atac ja que varem estar varies vegades bona estona en el camp contrari perque aquests tiraven i agafaven el rebot per la clara diferencia d’altura que ens duien.

A banda d’aquests xicotets detalls, varem estar molt atents a la defensa i varem pressionar prou a l’equip contrari aconseguint molts robatoris de pilota els que feien que el nostre atac fora rapit i fluit. Cosa que marcava clarament la diferencia en el marcador.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

CB JUVENTUD F DAVID XABIA 22 – 47 EEM ONDARA

IMG-20190209-WA0000

Dissabte de matí els nostres jugadors es desplaçaren fins a la localitat de Xàbia per a disputar el seu partit de la jornada. El partit va començar amb un ritme molt lent per part dels dos equips, no obstant els nostres estigueren prou encertats de cara l’anella i aconseguiren una xicoteta avantatja en el marcador. El partit va seguir en aquesta dinàmica durant gran part del mateix, i no va ser fins l’últim quart quan els nostres espavilaren sobretot en defensa provocant pèrdues de baló i cistelles senzilles. Molt bon últim quart, cosa que va permetre aconseguir la primera victòria i que comencen a veure els fruits del treball de tota la temporada. El marcador final fou de 22 a 47 per al nostre equip.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 48- 55 BANYERES

El darrer dissabte ens vam enfrontar en casa al infantil de Banyeres, equip que també va guanyar la primera volta de la lliga sense cap derrota. Aquesta era la nostra oportunitat per continuar demostrant la progressió i les xiquetes no van defraudar. L’encontre va començar amb el marcador molt igualat amb xicotets avantatges per part dels dos equips. Les nostres van perdre el fil del partit en la meitat del encontre però en la segona meitat es van posar a 2 punts a falta d’un quart per finalitzar el partit. Les errades defensives ens van fer molt de mal i al cap i la fi, un parcial de 0-5 ens va deixar fora d’aconseguir la primera victòria en aquesta segona volta. La setmana que ve tenim partit en Onil on de segur les nostres infantils demostraran que son un equip amb gana d’aprendre i esperit guanyador.

INFANTIL MASCULÍ

DÉNIA 05 53-50 EEM ONDARA

Partit important el que tenien els nostres davant el Dénia, on el premi de la victòria era situar-se en segona posició de la classificació però que deixa un sabor agredolç. Per una banda, positiu perquè tot i que el rival són un any més majors l’equip competeix, però per una altra banda perquè ja són tres partits que se’ns escapen per menys de cinc punts de diferència. En línies generals no es va fer mal partit, però on hi ha molts altibaixos en el joc i on una de les claus de la derrota va ser la escandalosa xifra de trenta pèrdues dels nostres i d’alguns errors baix la cistella que varen decantar la balança a favor dels locals. I una de les notes preocupants també fou la poca aportació d’alguns dels jugadors importants nostres, que l’equip va notar, i que esperem que en aquests tipus de partits donen un pas endavant pel bé de l’equip. Haurem de pensar en el perquè se’ns estan escapant aquests tipus de partits i quins són els detalls per millorar individual i col·lectivament.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 39 – 29 CD PAIDOS DÉNIA

Aquest dissabte disputaven en casa, el nostre cadet femení, un partit importantíssim en el qual els dos equips es jugaven la primera plaça de la classificació i mantindres invictes. El partit va anar molt igualat aconseguint les d’Ondara xicotetes avantatges de fins a 5 punts. No va ser fins a l’últim quart on les locals estigueren més encertades en atac mantenint una gran intensitat defensiva i aconseguiren així distanciar-se en el marcador i sentenciant el partit.

Una gran victòria que dona el lideratge a les ondarenques que a pesar d’algunes baixes, realitzaren un molt bon partit.

CADET MASCULÍ

EEM ONDARA 40-65 NB ALCOI

Dissabte ens visitava el líder invicte del grup, el NB Alcoi. Amb açò i que l’equip només contava amb 6 jugadors per al partit, els nostres no tenien res a perdre. Anaven a jugar per a intentar competir i disfrutar sabent de la dificultat. En línies generals els nostres varen fer un bon partit, plantant cara en molts moments del partit en intercanvi de cistelles. Durant el partit els nostres anaren de menys a més, soltant-se i perdent la por davant un rival físicament superior i que ho va aprofitar baix de l’anella i en ràpides transicions després de controlar el rebot defensiu. Però els nostres no baixaren els braços en cap moment i jugaren sense perdre la cara al partit. Partit que a pesar de la derrota acaba en bones sensacions per als nostres.

Publicado en Esports.