ONDARA ACULL EL CURS DE CUIDADORS NO PROFESSIONALS DE PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA DE LA MASSMA

Ondara, 13.02.19. La Casa de Cultura d’Ondara és l’escenari on s’està impartint el curs de Cuidadors No Professionals de Persones en Situació de Dependència per part de l’equip de tècniques de la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta), en la que està integrada Ondara.

btrbtrhdr

El Curs de Cuidadors No Professionals de Persones en Situació de Dependència de la MASSMA va començar ahir 12 de febrer, i s’impartirà els dies 14, 19, 21, 26 i 28 de febrer en horari de 16 a 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

btrbtrhdr

Aquest curs està sent realitzat per una vintena de cuidadores no professionals, d’Ondara i altres localitats de la Marina Alta pertanyents a MASSMA, acollides a dependència, i està sent impartit per les Tècniques Qualificades.

La Regidoria de Serveis Socials d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, col·labora en l’organització d’aquest curs per a la realització d’aquest taller formatiu.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.