CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 9 FEBRER 2019

PREBENJAMÍ

Els prebenjamins jugaren el millor torneig del que va de temporada aquest diumenge en Calp. Els més menuts demostraren tot el que estan aprenent als entrenaments i jugaren d´una manera excel.lent els quatre partits que disputaren al llarg del matí. Els d´Ondara realitzaren un joc col.lectiu amb molts passes, cosa estranya en aquesta categoria, i finalitzaren amb entrades molt coordinades i en alguns casos bons tirs exteriors. Els nostres foren superiors en els partits front a Benissa, Calp Verd i El Verger i disputaren un partit molt igualat i emocionant front a Calp Blanc. Un gran matí on els nostres jugadors ho passaren molt bé.

IMG-20190210-WA0001IMG-20190210-WA0004 IMG-20190210-WA0000 IMG-20190210-WA0002

BENJAMÍ

EE ONDARA 40 – 22 TEULADA

Després d’una mala ratxa tornem a competir un partit que en principi anava molt igualat però la bona defensa dels nostres i uns molts bons atacs varen marcar al final la diferencia en el marcador.

Va ser un dels millors partits que hem disputat fins el moment ja que varem poder veure cosetes que treballem en els entrenaments tant en defensa com en atac. I tots els jugadors varen tindre l’oportunitat de llançar a cistella, ja va veent-se participació per part de tots ells.

20190209_11104920190209_111047 20190209_11103120190209_111026 20190209_110729 20190209_110721

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 31 – 53 EEM EL VERGER

El passat dissabte l’equip aleví rebia al pavelló municipal d’Ondara a l’equip del poble veí de El Verger. El partit, com es de costum en els últims partits, va començar de manera prou igualada amb defenses fortes per part dels dos equips y amb un marcador igualat. Lamentablement degut a certs desajustos defensius en moments determinants i a la avantatja física de l’equip rival, aconseguiren distanciar-se en el marcador poc a poc donant el partit a l’equip visitant. A tot això, destacar la millora en el joc que estan realitzant els joves jugadors i que poc a poc vorà com el seu joc comença a treure fruits.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

BENIFAIÓ ROQUETE- 47- 32 EEM ONDARA

Aquest cap de setmana ens vam desplaçar a Benifaió per jugar el 5 encontre de la segona fase. L’encontre del dissabte va ser el millor disputat per les nostres infantils en lo que va de temporada, fent un joc amb intensitat i quasi perfecte. El marcador com de costum, no ens afavoreix gens, ja que, els llançaments quasi sortien de dins de la cistella. L’encontre va començar amb una forta pressió a tota pista pels dos equips amb un marcador molt ajustat en els dos primers quarts. L’equip de Benifaió va demostrar perquè és un equip amb tant renom, fent una jugades perfectes que va decantar el partit en els últims dos quarts. Les sensacions son molt bones davant rivals de molta entitat i renom però de segur que aquest equip farà tot el possible per gaudir d’un bàsquet elèctric i amb intensitat. Per descomptat que tota aquesta feina no es podria fer sense la col·laboració i el compromís dels pares i mares. Gràcies equip.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 77-41 BENISSA

Molt bon partit el que varen realitzar l’equip infantil masculí davant el Benissa. Després de la derrota ajustada la setmana anterior a Benidorm, l’equip volia demostrar del que es capaç i es va conjurar per a aquest partit i no va deixar cap opció a l’equip rival. El primer quart acaba amb empat a 5 al marcador, però a partir d’ací els nostres dominaren tot el partit d’un manera clara en totes les facetes del joc, amb un gran joc d’equip en atac i una defensa seria on els jugadors rivals poc podien fer. Amb el transcurs dels minuts els nostres anaren augmentant la diferència progressivament i es pogueren veure grans accions col·lectives de l’equip. Tots els jugadors varen aportar a l’equip en ambdues parts del camp i l’equip visitant no trobava resposta al joc dels ondarencs. Victòria important, gran imatge i molt bones sensacions de l’equip en el partit.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

CB ROLSER PEDREGUER 63 – 42 EM ONDARA

El dissabte de vesprada les nostres xiques es desplaçaren fins a Pedreguer per a disputar el seu partit de la jornada. El partit es presentava complicat degut a algunes baixes en l’equip i per algunes jugadores amb algunes xicotetes lesions que no permeten el seu joc al màxim rendiment. Al principi el joc de les nostres va ser molt bo, amb bones penetracions i cistelles vingudes de doblar passes i castigant les ajudes, no obstant el desencert de cara a cistella es va pagar al final de partit. A més, en un moment determinat del partit, les nostres pergueren un poc la concentració i permeteren cistelles fàcils que van fer que les locals agafaren una avantatja en el marcador. El resultat final va ser de 63-42, i esperem que les nostres jugadores es recuperen ràpid i tornen al seu bon nivell.

JUNIOR MASCULÍ:

DON BOSCO 54- 37 EE ONDARA

El diumenge per la vesprada els juniors es desplaçaren fins al col·legi dels Salesianos de València per disputar un bon partit. El nivell de joc entre el dos equips fou molt igualat al llarg de tot l´encontre però la gran falta d´encert en tirs relativament senzills feu que el marcador final marcara una diferència que no es va veure en la pista.

Molt bona actitud dels ondarencs que desenvoluparen una defensa molt bona i gaudiren del partit. Els nostres jugadors tenen molt de bàsquet en les seves mans i de segur ho acabaran demostrant.

Publicado en Esports.