EL TRINQUETET D’ONDARA ACULL EL PRIMER CAMPIONAT EN LA MODALITAT DE REBOT

aficionats al trinquetet

Participen una trentena d’aficionats de tota la comarca de totes les edats

Ondara, 13.02.19. El Trinquetet d’Ondara (al Trinquet Municipal d’Ondara) és des d’avui dimecres 13 de febrer, l’escenari del primer campionat en la modalitat de “rebot”, organitzat pel Bar El Trinquet amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mar Chesa.

trinquetet

El I Campionat de Rebot al Trinquetet compta amb la participació de 29 jugadors, distribuïts en 14 equips, que provenen de tota la comarca; El Verger, Beniarbeig, L’Atzúbia, Sanet i Negrals, Dénia, Parcent, Ondara, Xaló, Murla, Pedreguer… Participen pilotaris de totes les edats; entre ells, joves de categoria cadet i juvenil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que juguen barrejats per equips amb persones de major edat; inclús, hi ha diversos jugadors de més de 65 anys que gràcies a un campionat d’aquestes característiques, s’han “retrobat” amb la pilota a una edat més avançada. Cal indicar respecte d’això que les mesures del Trinquetet (de reduïdes dimensions) i aquest tipus de modalitat fan més accessible jugar a pilota a tot tipus d’aficionats.

El campionat de rebot es juga en una modalitat semblant a la d’escala i corda, en una pista de reduïdes dimensions i amb “ferida”. El I Campionat de Rebot al Trinquetet d’Ondara es jugarà en dos nivells, amb partides tots els dilluns, dimecres i divendres des del 13 de febrer, amb 2 partides cada jornada; a les 19 i a les 20 hores. Les partides es jugaran a 3 cotos (sets) de 5 jocs, i cada partida guanyada serà un punt.

Els equips participants al I Campionat de Rebot – Trinquetet d’Ondara són els següents:

Grup 1 A

Jan – David

Moisès – Cobos

José A. – Iván

Xavi – Joan

Grup 1 B

German – John

Adelino – Marín

Basilio – Raül

Andreu – Gorka

Grup 2 (únic)

Montilla – Abel

José R. – Ferran

Josele – Toni

Aparisi – Jose

Albert – Antonio I Pepe

Angel – Poquet

Publicado en Actualitat, Esports.