TALLER DE MINDFULNES – DIMECRES 20 DE FEBRER A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Cartel Mindfulness

 

Taller de Mindfulness: El dimecres 20 de febrer de 20 a 22 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

L’aforament està limitat a 30 persones i tindrà un cost de 5 euros, encara que per als associats a ACO i a Jovempa estarà bonificat. Inscripcions: marinaalta@jovempa.org

El taller ho realitzarà Ana Miguel López, Coach professional Directiva. Mindfulness de l’empresa Crecimiento y Liderazgo, amb el títol: COACHING DE EMPRESA Y PERSONAL “LIDERA TU VIDA, LIDERA TU ÉXITO” Dime dónde quieres llegar, y te preguntaré: Comenzamos?”

Descripció del taller per la ponent: “Tots solem donar-nos compte de la dificultat que tenim avui en dia per a portar un nivell d’estrès i preocupació que esgoten i no ens permet veure la realitat amb possibilitats de solució. Viure en el present és quelcom que no ens han ensenyat en l’escola, en la facultat o en la família. Açò fa que solguem situar-nos en el passat, la qual cosa ens genera molta angoixa perquè no podem canviar-ho, o en el futur, el qual volem controlar i ens genera una ansietat moltes vegades demolidora. Hem d’aprendre a centrar-nos i transformar la manera en què percebem la realitat. Podem desenvolupar la manera d’enfocar-nos en la solució i no en el problema. Vos convide que vos atreviu a avançar a través de l’aprenentatge de Mindfulness i desenvolupament del vostre lideratge a través de la vostra intel·ligència emocional perquè el camí siga més segur i més fàcil. Visquem un sòlid PRESENT para poder emportar-ho més enllà.”

Organitza: ACO i  Jovempa

Col·labora: Ajuntament d’Ondara

 

 

Publicado en Associacions.