L’ONDARENC MARK DASOUSA, PREMI ENDERROCK PER MILLOR PRODUCCIÓ MUSICAL

El músic d’Ondara i productor musical, Mark Dasousa, ha sigut reconegut amb el Premi Enderrock per Millor Producció Musical.

Mark Dasousa fa 20 anys que està creant escena des dels Atomic Studio i ha produït els treballs discogràfics a gran part dels grups valencians, com ZOO, La Fúmiga, La Gossa Sorda, Cactus o els Smoking Souls, entre d’altres. Per la seua gran tasca, enguany 2019 Mark Dasousa rebrà el Premi al millor productor i arranjador musical, en els Premis Enderrock 2019.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Raquel Mengual, ha volgut donar l’enhorabona i felicitar Mark Dasousa per aquest merescut guardó, i ha destacat la seua contribució musical i cultural, realitzada des d’Ondara.

Mark Dasousa ha sigut recentment entrevistat per Amàlia Garrigòs en Territori Sonor d’Àpunt Ràdio, amb motiu d’aquest guardó:

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/territori-sonor/11-02-2019-mark-dasousa-premi-enderrock-per-millor-produccio-musical?fbclid=IwAR10Q_2fYAn7AQS-0y8V1qMoTR0zKwsrHSQu6SbM789Qm7QeJLXKaZh4tUs

51762746_2313148812052252_4212367885122666496_n

Premis Enderrock 2019

«Cada any els Premis Enderrock reconeixen actors, entitats, empreses, discogràfiques i festivals en els seus respectius aniversaris, tots cabdals del país com a part fonamental d’una indústria rica i dinàmica. A la roda de premsa celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’han donat a conèixer quatre premis especials atorgats per la revista.

Entre ells, el desaparegut enginyer de so «Joan Trayter» dona nom al Premi al millor productor i arranjador musical atorgat a l’ondarenc Mark Dasousa, d’Atomic Studio. Fa més de quinze anys que Dasousa és l’artífex de la sonoritat i la producció de l’escena alternativa de les músiques sorgides del País Valencià, amb la filosofia per bandera d’ajudar a crear escena.

Els Premis Enderrock 2019 es lliuraran a la gala del 28 de febrer que es farà a l’Auditori de Girona a les 21 h. Amb una duració de dues hores i quart, l’entrega dels Premis Enderrock té el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, La Xarxa – Televisió de Girona i la Fundació SGAE, a més del patrocini d’Estrella Damm».

Publicado en Cultura.