L’AMPA DEL CEIP SANCHIS GUARNER I LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ D’ONDARA ORGANITZEN UN CICLE DE XERRADES SOBRE EL CREIXEMENT EN HARMONIA

Ondara, 12.02.19. L’AMPA del CEIP Sanchis Guaner d’Ondara i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat un cicle de conferències que es desenvoluparan durant 4 dijous; amb un total de 8 xerrades gratuïtes, que van dirigides a les famílies, mestres, educadors o psicòlegs.

Aquesta iniciativa ha sigut presentada per Mar Chesa, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara; Marta Morant, presidenta de l’AMPA i Imma Mas, tresorera de l’AMPA. Les xerrades s’efectuaran els dijous 28 de febrer, 7 i 28 de març i 4 d’abril; amb dues sessions cada jornada, a celebrar a les vesprades a la Casa de Cultura d’Ondara. El cicle porta per títol “Créixer en harmonia i felicitat: Sigues l’aliat de creixement del teu fill” i les xerrades aniran a càrrec de la ponent Annick Martínez, Doctora en Psicologia.

presentacio xerrades educació

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en el correu de l’AMPA: ampaondara@hotmail.com . Quant al programa de les conferències, és el següent:

Creixer en armonia

DIJOUS 28 DE FEBRER

18:00-19:00*: Com posar un quadre educatiu i evitar els càstigs (tècniques de psicologia positiva i de consciència plena).

19:30-20:30*: Perquè no cal cridar als xiquets (trucs perquè et facen cas).

DIJOUS,7 MARÇ

18:00-19:00*: Els xiquets i la impulsivitat: com facilitar la capacitat d’autocontrol (jocs i exercicis d’escolta, silenci i atenció plena).

19:30-20:30*: Com establir una comunicació sana i eficient amb els xiquets (consells pràctics).

DIJOUS, 28 MARÇ

18:00-19:00*: El desenvolupament psicoemocional del xiquet, els seus reptes i necessitats (sigues un aliat del seu creixement).

19:30-20:30*: Els xiquets amb personalitat sensible (reservats, tímids,observadors, tranquils, ansiosos…) qui són? Com ajudar-los a ser més feliços.

DIJOUS, 4 ABRIL

18:00-19:00*: Intel·ligència múltiple, autoestima i resiliència: com ajudar al teu fill a conèixer-se i ser feliç.

19:30-20:30*: La intel·ligència emocional, la seua funció en el desenvolupament de la intel·ligència cognitiva i les seues necessitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.