EL PFQB EN JARDINERIA DE LA MASSMA REALITZA TASQUES DE MANTENIMENT EN LA ZONA VERDA DEL CENTRE COMERCIAL

2 1

* Nota de premsa i fotos Massma*

El “Programa Formatiu de Qualificació Bàsica” especialitzat de jardineria promogut per la MASSMA està realitzant tasques de manteniment en la zona verda del centre comercial d’Ondara. Aquesta col·laboració segueix la política de l’Ajuntament de deixar d’utilitzar herbicides en aquesta àrea i realitzar el manteniment amb mitjans més respectuosos amb el medi ambient.

Aquest tipus de programa està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els estudis i vulguen continuar amb la seua formació acadèmica o incorpora-se al mon laboral, i es realitza en la Casa de Cultura del Verger.

* Nota de premsa i fotos Massma*

Publicado en Associacions.