CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 9 FEBRER 2019 – PREBENJAMÍ C

IMG_7770 IMG_7767

Prebenjamí C – Benissa

A les 12:15 del matí va començar el partit del prebenjamí C dirigit per Juan Carlos López, enfront un gran equip com son sempre els equips de Benissa. La primera part va ser molt igualada, on els dos equips van disposar de les seves oportunitats, però el baló no entrava i els nanos estaven fent un gran esforç. Ja a la segona, els nostres varen començar a tocar més i com a conseqüència arribà el primer gol de Salva amb un gran tir des de fora de l’àrea. Ja amb aquest primer gol en el marcador, el joc i la insistència va tenir resultat amb dos gols de Joan i Alexis després de diverses ocasions. L’actitud va ser el punt clau en el partit, on el capità Aimar va tirar de tots els companys. Molt bona actitud dels jugadors benissers que van desenvolupar un gran joc combinatiu com es la norma a l’escola de Benissa.

Publicado en Esports.