ONDARA VA CELEBRAR LA II TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA

Ondara, 11.02.19. Per segon any consecutiu, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va impulsar dissabte passat 9 de febrer la celebració de la II Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, que va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara, dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys. Mar Chesa qualifica la trobada de tot un èxit, donada l’alta participació i la valoració tan positiva que han realitzat les persones assistents. Un centenar de persones, educadors/es i mestres d’infantil, van assistir a aquesta proposta formativa.

1 trobadatrobada 1

La jornada va comptar amb la col·laboració en l’organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal l’Oroneta de Xàbia; l’Escola Infantil Municipal d’El Verger, l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara i Bressol Musical de l’Associació Musical El Verger.

El programa va començar el dissabte 9 de febrer amb la presentació a càrrec de Mar Chesa, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara. A continuació es va oferir la conferència «Educar amb cap i cor: La primera infància, base del adult futur» a càrrec de Cecilia Martí, Mestra, orientadora, terapeuta i mediadora familiar. Després del descans, la trobada va continuar amb les experiències renovadores en l’educació infantil: RECICLEM EL MÓN amb Josep Vidal; CONTE CONTAT CONTE ACABAT amb Dolors Todolí; MÚSICA BEN PROMPTE amb Natàlia Estrugo; i ART INFÀNCIA amb Consol Font; per a culminar amb la dinàmica de cloenda.

trobada 5 trobada 6

trobada 2trobada 3

trobada 4

Més imatges de la trobada:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2256391217714307

Publicado en Actualitat, Ajuntament.