DOS ORS PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA EN LA FINAL PROVINCIAL DE GALOTXA

ondara benjami i alevi tots

Els equips benjamí i aleví es van alçar com a campions de les seues respectives categories i jugaran la final autonòmica el 3 de març

Ondara, 11.02.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir diumenge 10 de febrer en la fase final provincial d’Alacant dels XXXVII JECV de modalitat “Galotxa” que es va celebrar al carrer artificial del Verger.

Dos equips de l’Escola d’Ondara van aconseguir classificar-se per a la fase final absoluta. L’equip benjamí d’Ondara va estar compost ahir per Dani Serra, Joan Garrido, Uxue Arbona i Izan García, i l’equip aleví integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Andreu Mullor i José Mengual. Ambdós equips van aconseguir vèncer en les finals absolutes protagonitzant emocionants partides contra els equips de Sella-Relleu. El pròxim 3 de març, els equips benjamí i aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara disputaran la fase final autonòmica de galotxa contra els millors equips de València i Castelló.

benjami 2benjami

alevi 2alevi

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a tots els pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara que van participar en la fase final provincial de galotxa, així com als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes. Tant Mar Chesa com l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, van estar ahir presents en les finals provincials animant als equips d’Ondara, i els van lliurar les copes d’or, junt amb responsables de la Federació de Pilota Valenciana i de l’Ajuntament del Verger.

Publicado en Actualitat, Esports.