EL DIUMENGE 17 DE FEBRER SE CELEBRA EL X GEGANT DE PEDRA EN LA SERRA DE SEGÀRIA

gegant

  • La principal novetat d’aquesta prova és que s’integra en el I Circuit Trail la Marina, que està format per curses en 11 pobles

  • Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 14,5 i 21 quilòmetres) i una de caminants (14,5 km)

Ondara, 01.02.19. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 17 de febrer de 2019 la marxa i carrera per muntanya X Gegant de Pedra (GDP X), que discorrerà per la Serra de Segària. La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 14,5 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14,5 quilòmetres. La prova ha sigut presentada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Rubèn Almiñana.

gegant pedra (1)

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha explicat que la principal novetat d’aquesta desena edició del X Gegant de Pedra és que aquesta prova està inclosa en el I Circuit Trail la Marina, que està integrat per 11 curses en 11 pobles (Xaló, Pego, Gata, Calp, Callosa, Llíber, Pedreguer, Ondara, Benissa, Benialí i Senija). Unes curses que es van iniciar al novembre de 2018 i finalitzaran al mes d’abril de 2019. En la propera edició del circuit, s’unirà també Xàbia.

Les inscripcions per al X Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es , en l’enllaç següent https://www.mychip.es/evento/gegant-de-pedra-ondara-10 i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36) fins al 15 de febrer. La quota d’inscripció és de 12 euros (limitada a 750 participants) en el cas de córrer o caminar 14,5 km; per als corredors de 21 km la inscripció és de 15 euros. L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 17 de febrer per als corredors que facen 21 quilòmetres; a les 9 hores per als corredors que facen 14,5 quilòmetres, i a les 9:05 hores per als caminants (14,5 km). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

El X Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

Cal indicar que el calendari d’aquest primer Circuit Trail La Marina , en el que s’integra el X Gegant de Pedra, està sent el següent:

1– Bèrnia Moscatell Trail a Xaló, de 22km, 4 de novembre de 2018

2- Pego Trail, de 21km, 18 de novembre de 2018

3- IV Cursa els Tres Tossals a Gata de Gorgos, de 21.50km, 2 de desembre de 2018

4- XIV Mitja Marató Serra d’Oltà a Calp, de 21km, 16 de desembre de 2018

5- Almeida Trail a Callosa d’En Sarrià, de 24km, 13 de gener de 2019

6- V Cursa per muntanya Castell d’Aixà a Llíber, 21km, el 27 de gener de 2019

7- VI Mitja Marató Muntanya Ocaive a Pedreguer, de 21km, 3 de febrer de 2019

8- X Gegant de Pedra a Ondara, de 21km, 17 de febrer de 2019

9- VIII Perimetral de Benissa, de 23km, 9 de març de 2019

10- III Arrapapedres a Benialí (Vall de Gallinera), de 28km, 24 de març de 2019

11- V El camí dels bandolers a Senija, de 25km, 7 d’abril de 2019

Publicado en Actualitat, Esports.