L’AJUNTAMENT D’ONDARA HABILITARÀ PLACES PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA EN LES GRADES DE LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

Les obres començaran immediatament i seran executades per la Brigada Municipal amb un pressupost de 6.800 euros

Ondara, 29.01.19. La Comissió de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va donar ahir el vistiplau, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals, a les obres d’habilitació de dues places per a persones amb mobilitat reduïda en les grades de la plaça de bous d’Ondara. El projecte ha sigut redactat per l’Oficina Tècnica Municipal, i serà executat per la Brigada Municipal amb recursos propis, amb un cost de 6.862 euros. Una vegada aprovat ahir el projecte, les obres començaran de forma imminent, com han avançat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, en la visita a la zona on es van a habilitar aquestes places. El termini d’execució s’estima en 3 setmanes.

plaça bous jose ramiro francesc giner

L’objectiu, com han explicat José Ramiro i Francesc Giner, és dotar la Plaça de Bous d’Ondara de dues places habilitades per a persones amb mobilitat reduïda en la zona de grades, per a la qual cosa, seran necessàries obres d’habilitació i modificació, atès que els accessos disposen de quatre escalons amb un desnivell de 80 cm. Així, s’eliminaran els dits escalons per a facilitar l’entrada directa a nivell per a crear una superfície que albergarà dues places habilitades, i aquesta modificació comportarà també la reestructuració de l’accés a les places superiors.

Les obres es consideren “necessàries, convenients i urgents” per a poder proporcionar accés a persones amb mobilitat reduïda als esdeveniments que se celebren a la Plaça de Bous d’Ondara durant tot l’any (musicals, espectacles, culturals, etc). Cal indicar que el recinte ja disposa d’entrada i lavabo accessibles, amb la qual cosa l’habilitació complementarà les dotacions per a persones amb mobilitat reduïda. Precisament, la ubicació de les places serà en l’àrea on es concentren les instal·lacions accessibles; accedint per l’entrada principal (General Bosch), ja que tant el lavabo adaptat com l’accés a peu de carrer és per dita porta principal.

projecte p bous (2)projecte p bous (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.