L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ D’ONDARA REP LA VISITA DELS BOMBERS

Ondara, 25.01.19. L’Escoleta Infantil Joaquina Gavilà d’Ondara (servei que està gestionat per l’empresa municipal PIMON) va rebre ahir dijous 24 de gener la visita dels Bombers del Parc Comarcal de Dénia. Els xiquets i xiquetes de l’Escoleta d’Ondara van gaudir de les diverses activitats que els van preparar els bombers; van poder observar el seu equipament, van veure com és per dins el camió i com sona la sirena, entre moltes altres coses.

escoleta bombers (2) escoleta bombers (3)

Aquesta activitat, que ha sigut molt del grat dels més menuts i menudes, forma part del Projecte Anual proposat per l’Escoleta Infantil Municipal per a aquest nou curs 2018-2019, com s’ha indicat des de la Regidoria d’Educació d’Ondara. El projecte dels Oficis és el projecte anual de l’Escoleta. Cada classe representa un ofici (bombers i bomberes, infermers i infermeres, pintors i pintores, policies, i cuiners i cuineres). Durant tot l’any s’estan fent activitats relacionades amb aquest projecte, incloent visites de persones relacionades amb els oficis treballats, entre altres.

escoleta bombers (1)escoleta bombers (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.