COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – MIG ANY DE SANT JAUME – DISSABTE 26 GENER 2019

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració del Mig Any de Sant Jaume demà dissabte 26 de gener, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A. Estellés i la zona del balcó del Prado. Així, es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 08:00 hores, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu de la cercavila que recorrerà el poble a les 13:00 hores, també estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del seu recorregut, sent el C/ Roser i el C/ Sant Vicent. Així mateix, a partir de les 12:30 hores es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cercavila. Aquests carrers seran:

C/ GERMANIES, AV. MARINA ALTA, VERGE DELS DESAMPARATS, SANT LLUÍS, SANT JOAN DE DEU, STMA. TRINITAT, C/ ROSER, C/ SANT VICENT, PÇA CONVENT I ZONA PRADO.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.