CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 19 GENER 2019

IMG-20190119-WA0005IMG-20190119-WA0006

BENJAMÍ

EE ONDARA 3 – 43 EL VERGER

Aquest dissabte els benjamins varen jugar a casa. Sabíem que era un partit difícil ja que El Verger es un equip molt ràpid. A més, la falta dels dos jugadors més veterans de l’equip també ens perjudicava de cara al partit. No obstant, el marcador no reflexa el nostre atac ja que varem tindre moltes oportunitats d’anotar però no varem estar gens encertats.

IMG-20190119-WA0004

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 42 – 75 HOTELES MEDINA BENIDORM

L’equip aleví rebia a casa a l’equip de Benidorm per a disputar el segon partit de de la lliga. Els nostres des d’un principi eixiren amb una mentalitat negativa a la pista de joc, i així es va notar sobretot en defensa permetent cistelles fàcils de l’equip visitant basades principalment amb contraatacs fàcils. Els nostres intentaren remuntar la diferencia realitzant un millor joc en atac, però de res va servir degut a defensa tan fluixa que van presentar. S’arribà al marcador final de 42 – 75 i esperem que els nostres jugadors segueixen treballant per a canviar la dinàmica negativa que porta l’equip.

ALEVÍ MASCULÍ B

EE ONDARA 4 – 44 BENISSA

Seguim en la mateixa línia, aquesta vegada en casa. Com que els 3 jugadors que duien el partit endavant no estan, aquests van un poc perduts ja que tenen que prendre responsabilitat en el joc. Fallant a l’hora de prendre decisions tant per pujar el baló, com per atacar la cistella, i sobretot, en defensa. Una defensa tan fluixa que fa que els contrincants ens puguen anotar tan fàcilment. Seguim treballant la defensa en els jugadors i jugadores i intentant millorar en la mesura de lo possible.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

C.B.TEIXERETA A 40-0 EEM ONDARA

Aquest diumenge ens vam desplaçar per disputar davant el líder del grup el segon encontre de la segona fase. L’encontre no va tindre color des de el primer minut, amb una superioritat aplastant del conjunt de Ibi. Les nostres xicones no van poder fer res davant un conjunt superior amb tot. Em d’estar ben atentes a aquests encontres i no eixir despistades sabent que ens anem a trobar a grups molt i molt potens davant. Bé, un encontre per oblidar i intentar passar plana pel proper encontre.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 54-58 UPB GANDIA

Molt bon partit el disputat per l’infantil masculí, però que no es pot saldar amb victòria dels nostres per detalls. Els visitants aprofitaren el físic dels seus jugadors interiors en molts moments de l’encontre i del seu jugador més determinant que va desnivellar la balança al seu favor. El partit no va començar massa bé pels nostres interessos on els visitants varen eixir més intensos i ho varen aprofitar. A partir del segon, els nostres ja entraren en partit i jugaren grans minuts en atac i en defensa. Al descans s’arribava amb la renta per als visitant del primer parcial, ja que la resta varen estar igualtats en tanteig. Una gran eixida dels nostres després del descans va igualar el marcador i les diferències eren curtes, això si, per als visitants. Al principi del sèptim els de la Safor varen agafar una renta de 8 punts però els nostres la tornaren a igualar abans d’acabar el quart i deixar tot per decidir en l’últim. Ja en aquest, el cansament dels nostres, algun despist i la precipitació en atac va fer que no es poguera culminar la remuntada. A pesar de la derrota, gran partit de l’equip demostrant les ganes i mentalitat d’aquests jugadors que no deixen de lluitar mai.

CADETS

CADET FEMENÍ

UPB GANDIA 45 – 49 EEM ONDARA

Les nostres cadets guanyaren el passat diumenge a pesar de les diverses baixes que té l’equip. El Gandia es reforçà amb jugadores de l’equip infantil i això es notà en el joc, ja que milloraren el seu atac respecte a partits anteriors (coincidirem amb este equip en la fase anterior). Les nostres començaren poc encertades en atac, però així i tot, anaren aconseguint avantatja en el marcador gracies a la bona defensa. Així i tot, poc a poc les nostres anaren perguent energia conforme passaven els minuts i encara que arribaren a anar guanyant de 20, les de Gandia s’aproparen fins a posar-se 3 punts baix. Les d’Ondara espavilaren i remataren l’encontre amb una bona victòria.

CADET MASCULÍ

EEM ONDARA 34-55 MURO-ALBAIDA

Partit on el principal objectiu era demostrar una millor imatge i actitud per poder fer front davant un equip que també va perdre en la primera jornada. Malauradament no fou així i es continuà on es va deixar en el partit anterior. Equip sense intensitat en defensa, molt permissiu amb el rival i en atac un joc molt individualista i on no hi ha aportació de pràcticament ningú fa que es perda el partit amb aquesta clara diferència. La mostra està en els quatre parcials perduts pels nostres. Bé, intentarem que els entrenaments aprofiten per treballar coses bàsiques i errors que es repeteixen massa sovint. Agrair als dos infantils la seua presència i el bon partit realitzat per ells.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 50 – 26 CBF CABO MAR

El passat diumenge el nostre equip femení rebia a casa a l’equip de Cabo Mar per a disputar el seu partit de la jornada. El partit es presentava competit per part dels dos equip degut al escàs nombre de jugadores presentades per part dels dos equips. El partit va començar amb una forta defensa local que continuava amb bons contraatacs per a finalitzar el primer quart per davant en el marcador. En el segon, les nostres jugadores deixaren de córrer i l’equip visitant va aprofitar per a remuntar el marcador arribant al descans amb un 15-20. A partir d’aquest moment les nostres es posaren les piles en defensa i estigueren més encertades en atac, deixant a l’equip visitant en 0 punts en el tercer quart i aconseguint remuntar el marcador. En l’últim les nostres realitzaren un molt bon joc ràpid i aconseguiren distanciar-se arribant al marcador final de 50-26.

JUNIOR MASCULÍ:

C.B OLIVA 70- 24 EE ONDARA

Els juniors es presentaren en Oliva amb 4 baixes degut al virus de la grip que tenim acomodat a l´equip. Aquest fet unit als problemes de joc en atac i en defensa pels quals està travessant l´equip donaren com a resultat un resultat molt exagerat que esperem que servisca coma punt d´inflexió. Els entrenaments intentaran fer retornar les bones sensacions per a que torne a l´equip la confiança en les nostre joc.

Publicado en Esports.