EL PRADO ACULL “TRIDIMENSIONALITAT IV” DEL 8 AL 24 DE FEBRER 2019

af_cartell A3_Art al prado 2019

L’edifici tornarà a albergar noves instal·lacions d’art contemporani, a càrrec de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives Gata 2019

Ondara. 24.01.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat l’exposició “Tridimensionalitat IV”; una proposta artística contemporània que, per quart any consecutiu, prendrà com a escenari el Prado, consolidant-se com una mostra de referència dins de les arts plàstiques en la comarca. Atenent a les excepcionals condicions del Prado per a albergar instal·lacions d’art contemporani, es repeteix aquesta ubicació amb una nova edició de l’exposició, que va tenir un gran èxit en les seues edicions de 2016, 2017 i 2018.

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha explicat que el Prado tornarà a ser una plataforma per a l’exhibició de diverses propostes i instal·lacions d’art contemporani a càrrec d’artistes de la comarca, que podran ser visitades en aquesta quarta edició durant tres caps de setmana, del 8 al 24 de febrer. La mostra s’inaugurarà el divendres 8 de febrer a les 20 hores. Es podrà visitar al Prado els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 18:30 a 20:30 hores, i els dissabtes i diumenges també en horari matutí, de 11:30 a 13:30 hores.

Tridimensionalitat IV anirà a càrrec de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives Gata 2019, i comptarà amb les instal·lacions artístiques dAnna Climent, Fauser, Joan Roselló, Juan Pablo Signes, M.ª José Cholbi, Mari Marí, Fina Gilabert, Said Ben Salah, Mariví Puigcerver, Pepa Espasa Pastor, Togamago, Isabel Soler Tarradellas, Pep Aguilar Mallol, Mar Fornés, Oslvaldo Sánchez, Erica Landfors, Isabel de Piero, Conchi García Sánchez, i Manuela Paszkowsky.

Publicado en Actualitat, Cultura.