GRAN ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC A L’ESPECTACLE PSICODRAMÀTIC DE DIEGO JIMÉNEZ, A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

 

quien quiere juzgar conmigoo (6) quien quiere juzgar conmigoo (5)

 

 

HJ

14 4

Ondara, 22.01.19. Diumenge passat 20 de gener, a l’Auditori Municipal d’Ondara, l’artista i coach en comunicació i HH.SS., Diego Jiménez, va estrenar, sota la direcció artística de Fernando Ripoll, el seu espectacle psicodramàtic: “¿Quién quiere ju(z)gar conmigo?”. Un esdeveniment inclòs en la programació elaborada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de gener de 2019.

Van ser moltes les persones que van poder gaudir d’aquest muntatge escènic guardonat per ECOREM i la Universitat de Múrcia amb el “Premi a la Innovació i el Desenvolupament Professional” per la seua aportació en l’acostament de les ferramentes de Coaching per a la gestió emocional, a través de les Arts Escèniques.

Des d’un format unipersonal, més pròxim a al psicoteatre, al teatre terapèutic o al teatre “reallity” que a qualsevol disciplina, Diego Jiménez, comparteix les seues vivències més íntimes i les pautes que li han ajudat en el seu procés de creixement personal.

* Fotos Diego Jiménez *

Publicado en Cultura.