L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA VA ASSISTIR EN LA FONTETA AL PARTIT D’EUROCOPA DEL VALÈNCIA CONTRA L’ESTRELA ROJA

Els integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet van poder gaudir d’un emocionant partit del València Bàsket

escola basquet ondara a la fonteta 2019 (9) escola basquet ondara a la fonteta 2019 (10)

Ondara, 21.01.19. L’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara va acudir dimecres passat 16 de gener a València per a presenciar, al Pavelló “La Fonteta”, el partit de l’Eurocopa del València Bàsket contra l’Estrela Roja de Belgrad, en el que el València va aconseguir la victòria per 92-76.

escola basquet ondara a la fonteta 2019 (7)escola basquet ondara a la fonteta 2019 (8)

escola basquet ondara a la fonteta 2019 (5) escola basquet ondara a la fonteta 2019 (6)

Van ser un total de 127 persones, entre xiquets i xiquetes integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara (de totes les edats, des de categoria prebenjamí fins a júnior), entrenadors/es, el coordinador de l’Escola, Vicent Mas, i alguns pares i mares, els van assistir a aquesta trobada esportiva. Els/les alumnes de l’escola de bàsquet municipal van poder visitar la instal·lació, presenciar aquest emocionant partit, fer-se fotos amb els jugadors, i jugar en l’intermedi (els de categoria aleví).

escola basquet ondara a la fonteta 2019 (1)escola basquet ondara a la fonteta 2019 (2)

El viatge va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, amb la col·laboració dels entrenadors de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, amb l’objectiu de motivar els/les alumnes de bàsquet i potenciar l’esport entre els xiquets i xiquetes d’Ondara. La Regidoria d’Esports va posar a disposició de l’Escola tres autobusos. L’experiència es valora com molt positiva.

escola basquet ondara a la fonteta 2019 (3)escola basquet ondara a la fonteta 2019 (4)

Publicado en Actualitat, Esports.