L’AJUNTAMENT D’ONDARA HABILITA UN EQUIP INFORMÀTIC I HO POSA A DISPOSICIÓ DE LA CIUTADANIA PER A LA REALITZACIÓ DE TRÀMITS ELECTRÒNICS

punt electronic ajunt (1)

Ondara, 21.01.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Modernització que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, ha habilitat un equip informàtic en la primera planta de l’edifici consistorial perquè la ciutadania puga realitzar des d’allí les tramitacions electròniques.

punt electronic ajunt (2)

En aquest punt informàtic es poden realitzar tots els tràmits que es troben en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ondara. En ser electrònic no s’imprimirà res; els usuaris hauran de disposar d’un certificat electrònic o DNI electrònic prèviament activat i en vigor, i a més, un correu electrònic personal que hauran d’indicar per a avisar-los telemàticament. En tramitar-ho d’aquesta manera, tindran un cost zero els certificats i volants d’empadronament, a més de generar-se automàticament, sense esperes de signatura. Entre altres tràmits, aquest equip es podrà utilitzar per a traure certificats i volants d’empadronament de forma gratuïta (si es fa de forma presencial s’abona una taxa).

image (2) image (1)

Les persones interessades a fer ús d’aquest equip no han de demanar autorització prèvia, poden acudir directament i utilitzar-ho si està lliure. El personal d’Oficines de Registre de l’Ajuntament d’Ondara estarà disponible per a possibles dubtes en la gestió. Aquest equip per a gestionar tramitacions electròniques podrà utilitzar-se durant el mateix horari que l’obertura d’oficines de l’Ajuntament; de 8:30 a 14 hores de dilluns a divendres.

Des del departament informàtic s’ha puntualitzat que aquest equip no és un ordinador de consultes, únicament és per a tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ondara. Recordant que, per a consultes i altres gestions, els usuaris tenen a la seua disposició els ordinadors de la Biblioteca Municipal.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.