CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL – 12 GENER 2019- PREBENJAMÍ A

DSC_9860 DSC_9855

Prebenjamí A Ondara – Dénia

A les 10:00 va començar el partit entre els dos equips prebenjamins de segon any de les escoles de Dénia i Ondara, en un camp ple d’escarxa, després d’una de les nits més fredes de l’any. Però el fred no va impedir que els nanos disfrutaren d’un partit igualat, on un corner executat per Oriol i acrobàticament rematat per Khalil va avançar els d’Ondara, però que prompte els jugadors de Dénia van igualar. La dinàmica de joc va ser molt disputada i emocionant, de forma que un penal a favor dels ondarenc varen avançar de nou en el marcador. Res estava decidit, ja que l’equip denier va seguir apretant, però la bona intervenció d’Arnau a la porteria i l’esforç de l’equip complet va impedir que el Dénia igualara el partit.

Molt bon partit, bon ambient i grans jugadors al camp, tant d’Ondara com de Dénia.

Publicado en Esports.