ONDARA CELEBRARÀ LA TRADICIONAL BENEDICCIÓ D’ANIMALS AQUEST DIUMENGE 20 DE GENER 2019

benediccio ondara 2018

El dissabte 19, els Festers de la Soledat 2019 organitzen el sopar i fogata de Sant Antoni

Ondara, 14.01.19. La celebració de la tradicional Benedicció d’Animals a Ondara en honor a Sant Antoni tindrà lloc aquest diumenge 20 de gener de 2019; un acte que estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez.

Any rere any, són centenars les persones que es congreguen en el Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. A 11:45 hores, hi haurà una concentració de cavalls al costat del col·legi Sanchis Guarner, per a realitzar una cercavila des de les 12 hores pels carrers del poble. Paral·lelament, a les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni, que es traslladarà enfront del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

D’altra banda, la Comissió de la Soledat 2019 ha organitzat per a aquest dissabte 19 de gener la celebració de la foguera de Sant Antoni i sopar tradicional al recinte d’El Prado. Serà a les 21 hores, i hi haurà música i servei de barra. Els tiquets per al sopar es poden adquirir en la Comissió de Festes Soledat 2019, al donatiu de 12 euros per persona. Les persones interessades que tinguen algun moble de fusta per a cremar, poden acudir des de les 18 hores i participar en la foguera.

sant antoni festers 2019

Publicado en Actualitat, Ajuntament.