PREMI PER A L’EDITORIAL ONDARENCA «DILATANDO MENTES»

presentacio editorial dilatando mentes

Foto d’arxiu. Presentació Dilatando Mentes a la Casa de Cultura d’Ondara (2016)

Ha rebut el Premi Amaltea per la traducció de José Ángel de Dios de «Un lugar Mejor»

Ondara, 11.01.18. Quan està a punt de complir tres anys des de la seua creació, l’editorial nascuda a Ondara i especialitzada en el gènere fantàstic i de terror, “Dilatando mentes”, els artífexs de la qual són José Ángel de Dios García y Maite Aranda, ha sigut recentment guardonada amb un prestigiós premi literari: el Premi Amaltea per la traducció de José Ángel de Dios de «Un lugar Mejor».

La traducció de José Ángel de Dios de «Un lugar Mejor», obra de l’escriptor nord-americà Michael Wehunt, ha sigut reconeguda pel Premi Amaltea en la categoria Altres autors, ex aequo amb Alexander Páez per “El largo viaje a un pequeño planeta iracundo”, de Becky Chambers. Els Premis Amaltea són una iniciativa amb què Filmtropia, web de difusió cultural, pretén donar una major visibilitat a obres vinculades als gèneres de la ciència-ficció, el terror i la fantasia. Naixen amb la vocació de posar en valor als autors i les editorials independents que aposten per ells.

dilatando-mentes-premi-768x379

Dilatando Mentes és una d’aquestes editorials. L’edició cuidada dels seus volums i els seus continguts “extra”, com a il·lustracions, assajos, pròlegs o playlists són algunes de les característiques d’aquesta editorial ondarenca.

Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, la seua responsable, Raquel Mengual, ha donat l’enhorabona a José Ángel de Dios pel premi, i ha lloat per la seua iniciativa als artífexs d’aquest projecte editorial, José Ángel de Dios García i Maite Aranda.

Publicado en Cultura.