LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS GUARNEIX LA PLAÇA DEL PAÍS VALENCIÀ PER A REBRE ELS PATGES REIALS EN LA TRADICIONAL ARREPLEGADA DE CARTES DELS XIQUETS I XIQUETES D’ONDARA

Ondara, 04.01.19. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, va organitzar ahir dijous 3 de gener la visita dels Emissaris dels Reis Mags a Ondara, per a arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes dirigides a Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, prèviament a la seua arribada en la Cavalcada, que tindrà lloc demà dissabte 5 de gener.

emissaris reals ondara (3) emissaris reals ondara (4)

La visita d’ahir va tindre lloc a la Plaça del País Valencià, que prèviament havia sigut guarnida per a aquest acte per la Regidoria de Festes i Tradicions. Al costat de l’arbre de Nadal (decorat pels xiquets i xiquetes de l’Escola Marjals), els Emissaris (que van estar acompanyats musicalment per d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals) van rebre tota la gent del poble que va voler entregar la seua carta per als Reis Mags. Van ser moltes les famílies d’Ondara que van participar en aquest acte nadalenc, en el que van col·laborar també els Júniors MD Ondara.

emissaris reals ondara (1)btrhdr

Respecte a la Cavalcada de Reis Mags d’Ondara, tindrà lloc demà dissabte 5 de gener de 2019, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Començarà a les 18:00 hores i mantindrà l’itinerari dut a terme des de 2016. Les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional. L’eixida serà des del Centre Social. A l’interior del Prado estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara.

La gran cavalcada inclourà música i, entre altres animacions, destacaran com a novetat les ballarines amb ales de llum; àngels de llum, i la gran estrela d’orient. La Cavalcada comptarà amb la participació, entre altres, dels quintos de 2019, l’Associació del Crist, Comissió de la Soledat 2019, els júniors MD d’Ondara, actors de La Passió, el grup de ball de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, així com amb la Unió Musical d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; la xaranga “Cachorras Band” i amb grup de percussió Ondarattack.

AF_ReisMags'19-01

Publicado en Actualitat, Ajuntament.