El conveni de la MACMA amb l’IVAJ referma l’estructura de la Xarxa Jove Marina Alta

IMG_20181122_143933

* Nota de premsa i foto: MaCMA – Mancomunitat Cultural de la Marina Alta *

 

El conveni de la MACMA amb l’IVAJ referma l’estructura de la Xarxa Jove Marina Alta

Dos tècnics han treballat a la seu de la Mancomunitat Cultural en el darrer trimestre de 2018 dins un conveni de col·laboració que ja té llum verda per prorrogar-se el 2019

 
La Xarxa Jove Marina Alta assoleix cada vegada més el seu objectiu de vertebració comarcal a partir de l’àmbit de Joventut. Si el passat mes d’octubre s’incorporaven a la Xarxa Jove dos tècnics de Joventut mitjançant la línia de subvenció concedida per l’Institut Valencià de Joventut, el passat 13 de desembre els representats de la MACMA i la Xarxa Jove es reuniren a València amb els responsables de l’IVAJ en un encontre encapçalat per Jesús Martí, secretari general de la institució per tal de valorar el desenvolupament de l’exercici i consegüent conveni. Una reunió on es confirmà des de l’IVAJ que el conveni de col·laboració amb la MACMA es consolidarà el 2019 per mitjà d’una resolució que referma així el compromís de la institució per seguir ampliant els recursos de les comarques valencianes en matèria de Joventut.

No debades, els dos tècnics que han treballat a la seu de la Mancomunitat Cultural en el darrer trimestre de 2018 han desenvolupat tasques i funcions que es prorrogaran enguany a través de la línia de subvenció de l’IVAJ. Un recolzament fructífer i dinamitzador, en resum, per traçar un mapa de col·laboracions amb què es pretén treballar per la dignificació integral de l’àmbit de Joventut a la Marina Alta. Des de la MACMA i la Xarxa Jove Marina Alta es valora molt positivament el suport de l’IVAJ i s’agraeix la destinació d’aquests recursos per eixamplar el concepte de servei i orientació als joves i les joves de la comarca.

 

* Nota de premsa i foto: MaCMA – Mancomunitat Cultural de la Marina Alta *

Publicado en Associacions.