CLOENDA DE LES JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA

DSC_9784

El passat divendres 4 de gener es va celebrar la cloenda de les Jornades de tecnificació de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara. Aquestes jornades van reunir 25 alumnes durant 5 dies d’aquestes vacances de Nadal. Els entrenadors Inma Llompart, Paula Larrosa, Jaume Valero i Borja Serrano van ser els responsables d’aquestes jornades, on el fred matiner va ser un dels punts però que no va suposar cap problema ja que les ganes dels jugadors eren superiors a les baixes temperatures. Tres entrenaments diaris, amb parada per l’esmorzar (preparat per Ricardo de Sport Bar) va ser la dinàmica diària.

El lliurament de diplomes de participació va ser realitzat per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa.

REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Esports.