XIQUETS I XIQUETES GAUDEIXEN DEL PEKEMUSICAL DEL NADAL, CELEBRAT A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

pekemusical (1)pekemusical (2)

pekemusical (8)pekemusical (9)pekemusical (10)pekemusical (11)pekemusical (12)pekemusical (13)

Ondara, 03.01.18. Dissabte passat 29 de desembre es va celebrar a l’Auditori Municipal d’Ondara el Pekemusical del Nadal de Pekebaila, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (que dirigeix Raquel Mengual).

Un entranyable musical nadalenc que va fer gaudir als xiquets i xiquetes assistents, amb música en directe, balls i personatges d’animació (el Grinch, personatges de Frozen, Pinotxo, elfs, entre altres…). Unes tres-centes persones van assistir a aquest espectacle dirigit a les famílies, que va aconseguir divertir i emocionar els assistents.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

pekemusical (3)pekemusical (4)

pekemusical (5)pekemusical (6)

Publicado en Actualitat, Cultura.