SINMA ONDARA INFORMA QUE ELS DILLUNS 24 I 31 DE DESEMBRE NO HI HAURÀ SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM

Ondara, 21.12.18. L’empresa municipal SINMA, responsable de la recollida de residus i neteja viària d’Ondara, informa que amb motiu de les festes nadalenques, els propers dilluns 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida, per ser dies festius. Fora d’aquests dos dies, els serveis habituals de recollida de residus i neteja viària a Ondara es continuaran prestant amb normalitat.

Des de SINMA s’agraeix de bestreta la col·laboració veïnal per a, durant aquestes dates nadalenques (en què s’incrementa el volum de residus que es genera), es continue realitzant la correcta separació de residus, es respecten els horaris per a depositar el fem en els contenidors, i s’evite depositar en els contenidors un altre tipus de desfets que s’han de depositar en el punt de recollida del carrer Tomas Edison.

SINMA també informa que el Punt de Recollida (ubicat al carrer Tomás Edison) romandrà tancat al públic els dimarts 25 de desembre i 1 de gener de 2019.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.