ELS EMISSARIS DELS REIS MAGS ARREPLEGARAN LES CARTES DELS XIQUETS I XIQUETES D’ONDARA EL 3 DE GENER

recollida-cartes-reis-mags-horitzontal

Ondara, 20.12.18. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat que, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO), el dijous 3 de gener a les 18 hores els Emissaris dels Reis Mags visitaran Ondara, acompanyats per dolçaines i tabals.

En la Plaça del País Valencià, al costat de l’arbre de Nadal (engalanat pels xiquets i xiquetes de l’Escola Marjals), els Emissaris rebran a tota la gent del poble que desitge entregar la seua carta per als Reis Mags.

ACO lliurarà un regal a tots els xiquets i xiquetes que porten la carta. En l’acte col·laboren també els Júniors MD Ondara.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.